VILLA TEXEL COMFORTABEL ONTSPANNEN

Villapark Villahof Texel heeft een unieke ligging aan het kogerbos, nabij de koog met vele winkeltjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden.
En wel zo belangrijk op loopafstand vande Koog, duinen, zee en strand.
Rust, ruimte, sfeervol en privacy staan hoog in het vaandel.

Honden en andere huisdieren zijn ook welkom in onze villa's Texel.
Uitgezonderd vakantievilla 4, 5 en 6 deze zijn huisdiervrij.

Villa Texel. Vakantiewoningen of familiehuizen op Villapark Villahof Texel
Image

Waarom Texel, ook wel "Tessel" ?

Texel is een verrassend en veelzijdig eiland. "de Parel Texel" Het grootste Waddeneiland van Nederland met vele mogelijkheden. Na een boottocht van twintig minuten (de veerboot vaart ieder uur) kunt u er alle kanten uit. www.teso.nl Veerdienst Texel - Den Helder. Texel is bekend om zijn enorme aantallen schapen en vogels en om de gezellige dorpen, waar u ook voldoende vertier vindt als de zon het een dagje laat afweten. Op het eiland zijn verschillende slechtweer voorzieningen o.a.: Zwemparadijs Calluna, Ecomare (zeehonden), Kinderspeelparadijs, Indoor Karting, een Maritiem en Jutters museum. Hoewel de kans zo groot nog niet is.......
Image

De Nederlandse Waddeneilanden hebben veel meer zonuren dan het vasteland van Nederland.

Texel heeft een veelzijdig landschap dat mooi is in alle seizoenen met o.a. bos, brede zandstranden, duinen, heide, graslanden en polders. Vanwege hun bijzonder waarde zijn de duinen van Texel uitgeroepen tot Nationaal Park van Texel. Andere natuurgebieden zijn de Slufter, de Muy, Schorren, de Nederlanden waar men heerlijk kan genieten van de natuur, frisse lucht en ruimte. Texel is prachtig het hele jaar en verveelt nooit.

Al onze vakantie accommodaties zijn rookvrij.

Image